Termíny v roce 2020 pro akreditované kurzy manikérky a pedikérky

Láká Vás práce manikérky či pedikérky? Pak nepřehlédněte termíny, které jsme vypsali na březen 2020. U nás v nehtovém studiu JH Ateliér totiž máte možnost absolvovat tyto komplexní akreditované kurzy MŠMT:

Akreditovaný kurz Manikérka a nehtová designérka Most

Manikérka a nehtová designérka – Termín kurzu v roce 2020:

Prací manikérky a nehtové designérky je péče o ruce a nehty zákazníka. Absolventka kurzu může vykonávat upravování, zkracovaní, zapilování délky a tvaru volného okraje nehtů. Provádět masáže rukou k předloktí, depilaci, peeling rukou a další péči o ruce zákazníka. Aplikovat nové technologie pro zlepšení vzhledu rukou a nehtů. Upravovat nehty lakováním, modelováním a zdobením (např. šablonou). Provádět francouzskou manikúry včetně japonské úpravy a mnoho dalších činností.

Pedikérka a nehtová designérka – Termín kurzu v roce 2020: zahájení září 2020

Pedikérka a nehtová designérka pečuje o nohy a nehty zákazníka. Absolventka kurzu může upravovat, zkracovat a pilovat volné okraje nehtů. Provádět masáže chodidla, nártu a předkolení, ošetřovat ztvrdlou kůži na nohou, odstraňovat zrohovatělou pokožku. Může provádět depilaci a peeling nohou, provádět speciální koupele nohou, nanášet masky a provádět zábaly. Ovládá aplikaci nových technologií a nehtového make upu. Kromě toho může zajišťovat poradenské služby pro kosmetické ošetřování nohou, testovat a vyhodnocovat nové přípravky péče o nohy. Aplikovat kosmetické přípravky určené pro péči o dolní končetinu a také prodávat pěstící a kosmetické přípravky pro péči o nohy a nehty.

Kurzy probíhají v JH Ateliéru, který najdete v přízemí výškové budovy v centru města Most na adrese Moskevská 14.

Více informací o těchto kurzech najdete zde.

Máte zájem se na některý z kurzů přihlásit? Pro přihlášku nás neváhejte kdykoliv kontaktovat na e-mailu nebo telefonu.