Vánoční zdobení nehtů – inspirace

Vánoce jsou obdobím, v němž kromě toho příjemného zažíváme i stres kvůli většímu náporu v zaměstnání, který se vždy těsně před koncem roku náhle objeví, stres kvůli domácímu úklidu, dárkům a mnoha dalším povinnostem. Nezapomínejte však na to, abyste si alespoň chvilku udělali čas na něco pro sebe – odpočívejte, pečujte o své tělo, zajděte třeba na masáž, vylepšete své vlasy nebo si udělejte radost krásnými nehty.

Vánoční zdobení na nehty – překvapte krásnými vánočními nehty

Právě během  pár týdnů před Vánoci v adventním čase je ta nejlepší doba pro zkrášlení Vašich nehtů.

Péči o své nehty můžete navíc pojmout tematicky a originálně a nazdobit si je podle typických vánočních barev a motivů.

V dnešním článku Vám představíme několik tipů a konkrétních produktů, které si v našem kosmetickém salonu můžete zakoupit, které se Vám pro vánoční zdobení mohou hodit. Podobně nazdobené nehty, jaké vidíte na fotografiích v tomto článku, vykouzlíte například díky následujícím produktům.

Gelové a akrylové nehty – díky Nail Artu vytvoříte nádherné nejen vánoční motivy

Podkladový lak TASHA NAIL HARD 15 ML

tasha lak na nehty

Jedná se o skvělý podkladový lak, který navíc zpevňuje přírodní nehty. Účinné látky a vitamíny z tohoto laku pronikají přímo do nehtové ploténky, kde ji hydratují a vyživují.

Podlak TASHA VITAMIN EXPERT 15 ML

Nebo také doporučujeme jako podklad využít tento „koktejl“ s vysokým obsahem vitamínů A, E, B5, který přírodní nehty chrání před poškozením. Tento lak se nám osvědčil na všechny druhy nehtů i jako podlak pro různé druhy zdobení nehtů.

Nádherný vánoční lak TASHA LAK NA NEHTY NEW 15 M

Tento lak byl pro vánoční zdobení nehtů přímo stvořen. Jedná se o klasicky fialový lak na nehty. Barva je výrazná, přitom decentní a je možné své nehty dále dozdobit. Tento lak Vás překvapí úžasnými krycími schopnostmi. Pro dokonalý výsledek je nutné aplikovat lak pomocí štětečku v jedné vrstvě a nechat dobře zaschnou (pro urychlení zaschnutí laku na nehty můžete použít Sušič laku Tasha).

TASHA GEL LAK 15 ML CHRISTMAS COLOR GOLD

Pokud chcete mít své nehty opravdu exkluzivní, zkuste využít pro vánoční zdobení některý z kvalitních gel laků. Tento UV gel lak od firmy TASHA byl pro vánoční zdobení přímo stvořen, má nádhernou zimní barvu a uspokojí i náročného klienta. Má vysoký lesk a životnost na nehtu nejméně 2 týdny, aniž by se oloupal nebo popraskal. Chová jako normální lak na nehty, ale s tím rozdílem, že se vytvrzuje v UV lampě. Tyto gel laky nanášíme ve dvou slabších vrstvách a poté vytvrzujeme v UV lampě po dobu cca dvou minut.

Hledáte něco opravdu originálního? Doporučujeme Vám návštěvu našeho nehtového studia, v němž Vám na přání vykouzlíme krásně ozdobené nehty pomocí Nail Artu.

Zdobící transferové fólie

Zdobení nehtů pomocí fólií je aktuálním hitem, protože díky nim můžete na nehtech vykouzlit zajímavé obrazce různých barev. Fólie aplikujte buď na výpotek UV gelu nebo na speciální lepidlo k tomu určené.

Destičky na razítkování se zimní a vánoční tematikou

Destičky na nehty jsou již zcela pokročilou technikou, co se zdobení nehtů týká. Nejlepší na nich je však skutečnost, že jsou relativně jednoduché na realizaci a po chvilce cviku je zvládne aplikovat i začátečník! Pomocí nich docílíte obtisknutí tvarů a motivů, které budou na nehtech vypadat opravdu působivě,  a jinou technikou lze výsledek jen velmi špatně napodobit. U nás ve studiu si můžete vybrat ze spousty typů destiček, ale sada Winter is Coming se na vánoční zdobení vyloženě hodí.

Pro aplikaci motivů budete potřebovat ještě některé z razítek. Postup je poté následující: z desky sejmete ochrannou fólii, naneste lak na nehty na vybraný vzor, ​​pomocí karty na odstranění setřete přebytečný materiál, odtlačíte razítko o desku a následně o připravený nehet. Na závěr nanesete vrchní lesk (finish bezvýpotkový, EO výpotkový, UV top gel, Base and top coat 2:1 nebo i obyčejný průsvitný lak na nehty).

Vánoční samolepky na nehty

Dalším způsobem vánočního zdobení jsou samolepky. Pokud se Vám zdá jiné zdobení například pomocí kamínků nebo fólií složité, aplikovat samolepky je velmi jednoduché. U nás najdete mnoho tematických vánočních motivů samolepek, z kterých si můžete vybírat.

Pokud si na vánoční zdobení svépomocí netroufáte, není nic jednoduššího než zavítat k nám do kosmetického salonu v Mostě, kde Vám můžeme vyzdobit nehty pomocí velmi pokročilých technik zdobení.

Ukázka vánočního zdobení, které jsme realizovali v našem JH Ateliéru v Mostě: