O JH Ateliéru – kdo jsme a co děláme

Vážené klientky, vážení klienti,

dnes jsme pro Vás založili tento blog, v němž budeme pravidelně psát o různých novinkách v našem nehtovém a kosmetickém studiu v Mostu. Těšit se můžete na zajímavé informace ze světa kosmetiky a nehtového designu. Samozřejmě nebudou chybět tipy na exkluzivní produkty, které lze v našem studiu zakoupit, slevové akce, odborné články na různá témata a hlavně fotografie z naší práce.

V prvním článku jsme se rozhodli Vám více představit náš kosmetický salon JH Ateliér. Díky naší dlouholeté každodenní praxi Vám v salonu můžeme nabídnout to nejlepší, co při péči o Vaše nehty potřebujete. A nejlépe se s prací našeho studia seznámíte přes ukázku modeláže nehtů, kterou můžete zhlédnout na konci tohoto článku!

O JH Ateliéru, kosmetickém a nehtovém studiu Jany Hlaváčkové

V oborech nehtového designu, manikúry a pedikúry působíme již od roku 2002. Neustále se ve své práci zdokonalujeme a sledujeme pro Vás nejnovější trendy v péči o ruce a nehty. Jen díky tomu dokážeme vybrat opravdu kvalitní a profesionální produkty nehtové modeláže a kosmetiky. Využíváme výhradně produkty velmi kvalitních značek Tasha, a MKProfinails, které jsou špičkou ve svém oboru. Při péči o nehty je důležité zaměřit se na několik faktorů: na kvalitu nehtů, která je nám často geneticky dána, na práci, kterou vykonáváme, a také na naše přání a požadavky, jak by měly nehty vypadat a co se nám líbí. Naši nabídku služeb i podle těchto faktorů koncipujeme.

Vždy se snažíme splnit všechny požadavky klientů a klientek k naprosté spokojenosti. Budeme rádi, pokud se k nám budou vracet všichni, kteří mají zájem o špičkové služby z oboru manikúry, pedikúry a nehtového designu – vše pro krásné nehty.

Ukázka modeláže nehtů z našeho ateliéru

Některé z následujících ukázek nehtového designu si lze při troše šikovnosti a při výběru správných produktů vykouzlit i doma.
Pro tyto modeláže jsme využili špičkové produkty značky Tasha a MK Profinails.